woensdag 6 maart 2013

VSR GREAT 8 ATTENTION............ GO

Het is nu ook officieel op papier een feit, het VSR bestaat!!!!!!

De meesten onder jullie horen het al niet meer in Keulen donderen als jullie de term "het VSR" over de tong rolt. Voor wie toch nog wat meer uitleg wenst ga gerust een kijkje nemen op de andere paginas op deze blog.

Hierbij volgt een korte round-up  van wat er ondertussen allemaal is gebeurd.

17 mei 2012 was er het eerste publieke optreden van 8 acht roeiers met een gek marcelleke aan. Ze verpulverden de tegenstand met huid en haar en gingen als overwinnaars naar huis.



Enkele maanden verstreken. Op 11 november verschenen ze opnieuw aan de start van een roeiwedstrijd, de Plassendale cup. Wederom ging het VSR met de overwinning aan de haal en lieten ze de tegenstand het nakijken.










Ondertussen werd er ook achter de schermen gewerkt aan de opstart van ons project richting Red Bull X-row.

Als eerste werd er contact gelegd met Red Bull zelf. We werden ontvangen in de gebouwen van Red Bull en mochten ons project voorstellen. Hopelijk het begin van een mooie samenwerking om zo het roeien wat meer in de picture te brengen. Red Bull heeft ons niet met lege handen terug naar huis gezonden. Alvast Merci!!!


Om een project ons project van de grond te krijgen is er natuurlijk ook een financieel luik die moet ingevuld worden. Daarom zijn we ook zeer blij dat we reeds een financieel duwtje kregen van restaurant Chez Olivier (te Brugge) en  van Origino (een keten die de wereld voorziet van gezonde voeding) kregen we reeds steun.

Vorige week werden we ontvangen door de Rector van de Universiteit Gent (Paul  Van Cauwenberge). Als Sportliefhebber in hart en nieren zag hij ook het nut in om ons project te steunen. Op welke manier zullen we jullie binnen enkele weken kunnen tonen.

Het roeiseizoen is ondertussen van start gegaan en de VSR leden zijn zich volop aan het voorbereiden om zich in de picture te roeien. Eerst volgende afspraak is aanstaande zondag in Seneffe.

Meer hierover volgt later.

Wij willen alvast iedereen bedanken die ons reeds gesteund heeft op welke manier dan ook. Als u zich ook geroepen voelt om ons te helpen slagen in onze missie aarzel dan niet om ons te contacteren.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten